Wij ontvingen van Open Water Zwemmen Merwedekanaal (Vianen) de volgende nieuwsbrief:

Op zaterdag 5 september 2015 vindt onder auspiciën van de KNZB voor de zesde maal het Open Water Zwemevenement Merwedekanaal plaats (OWZM). Naar verwachting 250 wedstrijd- en recreatiezwemmers nemen aan het evenement deel. Plaats van handeling is zoals altijd het Sluiseiland.

Voorbereidingen op schema

De voorbereidingen voor de zesde editie zijn in volle gang en verlopen volgens voorzitter Jeroen Dekker naar tevredenheid: ‘We zijn lekker bezig dit jaar. Volgens onze ‘regenboogplanning’ liggen we goed op schema. De meeste materialen zijn besteld en het evenement is aangemeld op de nationale kalender van open water evenementen. Onze belangrijkste zorg de aankomende maanden wordt om het nieuwe onderdeel, voor zwemmers met een beperking, goed in de steigers te zetten. Ik ben daar erg trots op en kijk uit naar de samenwerking met bijvoorbeeld Revalidatiecentrum De Hoogstraat.’

Eerste inschrijvingen binnen

De eerste inschrijvingen zijn binnen: op dit moment hebben de eerste twintig deelnemers zich al geregistreerd. Zie hier voor het complete programma. Inschrijving staat nu ook open voor mensen met een (lichamelijke) beperking, voor een afstand van 250 meter. Voor extra begeleiding kan worden gezorgd, maar bij voorkeur eigen begeleiding mee nemen Voor vragen, mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Estafette race ten behoeve van De Hoogstraat

Nieuw dit jaar is de estafette race van 4*250 meter. De opbrengsten van dit programma onderdeel worden gedoneerd aan Revalidatiecentrum De Hoogstraat. Aanmelden kan door het inschrijfformulier in te vullen op onze website www.owzmerwedekanaal.nl

Rene Hansen speaker OWZM 2015

Spreekstalmeester dit jaar is René Hansen. Rene vervulde eerder een soortgelijke rol bij de Merwedechallenge in 2013 en 2014 in Nieuwegein, en is een veel gevraagd spreker en dagvoorzitter. Volg René op @renephansen.

Extra veel activiteiten op en rond Sluiseiland

Evenals in voorgaande jaren zal er rond het Sluiseiland, en bij het terrein langs de Kanaalweg en de Leyenborch weer een heel scala aan activiteiten worden georganiseerd die het Open Water Zwemevenement een sfeervol en gezellige uitstraling geven. Zo wordt onder andere gedacht aan een bierproeverij. Meerdere brouwers hebben hier al interesse in getoond. Meer informatie volgt in de volgende nieuwsbrief. Ook geïnteresseerd om op 5 september mee te profiteren van de drukte? Mail dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Al veel sponsoren voor OWZM 2015

Ook dit jaar mogen we weer meerdere sponsoren verwelkomen. Op dit moment toonden de volgende organisaties bereidheid om het OWZM 2015 mogelijk te maken:

Unive / Wits Vastgoedonderhoud / Bloemsierkunst De Klaproos / Tuincentrum Huiting / Zonnepanelen-extra / Van der Valk Hotel Vianen / Via Optiek / Pouw Vervoer / Pannenkoekenboerderij de Ponthoeve / Merxkx Brillen / Finess Bodyline Clinic BV / Slagerij De Goeij / Diversey / Makro Vianen / Stardriftverhuur / Automobielbedrijf Kooijman / Welzijnsorganisatie Movactor / Heffiq Intern Transport / Speciaalbierbrouwerij Duits & Lauret / IC Wines.

OWZM dankt al zijn sponsoren voor hun bereidwillige medewerking!!!!

Ook interesse om u als organisatie te verbinden aan het Open Water Zwemevenement van Vianen: mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (of bel met Ronald Beljaars 06 -2675.9547).

 
 

De volgende nieuwsbrief van het OZW Merwedekanaal verschijnt:

De laatste week van juli.

Meer informatie:

www.owzmerwedekanaal.nl          

@OWZM

Ronald Beljaars, 06 -2675.9547

 

Subcategorieƫn