Wij van de activiteitenraad willen ons graag even voorstellen en in het kort vertellen wat wij doen.

Wij organiseren uiteraard activiteiten voor de zwemmers, maar sturen ook kaartjes naar zieke of geblesseerde zwemmers en jarige trainers. Daarnaast verzorgen wij het eten voor de zwemmers bij sommige wedstrijden en staan we regelmatig achter de bar bij thuiswedstrijden. Regelmatig ondersteunen we en proberen wij mee te denken met de zwemcommissie.

We hebben dit seizoen naast onze vaste activiteiten ook wat nieuwe activiteiten toegevoegd aan onze agenda.

Zo hebben wij in plaats van alleen bowlen met de oudere groep zwemmers dit seizoen het bowlen gecombineerd met survivallen in Lage Zwaluwe. Binnenkort is de Ik Hou van Holland-avond, en er staat in juni ook nog een familiemiddag op het programma. Ook de zwemmers met beperking en de basis-zwemmers worden betrokken in onze activiteiten.

Wij doen ons uiterste best om de kinderen, naast de zwemwedstrijden, op een andere manier gezellig met elkaar te laten zijn. Mocht je hiervoor nog suggesties hebben, laat het dan weten, bijvoorbeeld via ons mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

activiteitenraad

Op de foto staand van links naar rechts:
Robert Kras, Marjan Dorsman, Patricia Muda, Pieter den Otter

Zittend:
Sanne de Roo, Caroline Stok