Iedereen weet: Nederland is een waterland!!! En wat is nu een veiliger idee dat uw kind zichzelf of een ander kan redden in geval van nood. Of dit in of rondom een sloot/vijver is, of dat iemand door het ijs zakt, alles komt bij de zwemvaardigheid lessen aan bod.

Er bestaat zelfs de mogelijkheid om 3 diploma's te halen die een opbouwende structuur hebben. De zwemvaardigheidsdiploma's zijn dan ook bedoeld om een oriƫntatie en een voorgezette toerusting te geven op de actuele sport en recreatiecultuur. Daarom zwemmen we bij de zwemvaardigheidslessen ook veel met kleding aan. Bij de zwemvaardigheid lessen worden alle onderdelen die nodig zijn om een diploma te halen, op een rustige, gezellige manier aangeleerd.

Zwemvaardigheid zwemmen is een prima opvolging op je zwem ABC. Je blijft heerlijk zwemmen, je word steeds sterker qua conditie maar vooral: zwemvaardigheid zwemmen is leuk!!!

Wil jij het gewoon een keer uitproberen of zwemvaardigheid zwemmen iets voor jou is? Dat kan! Je bent van harte welkom een aantal keren mee te trainen om kennis te maken. Zonder direct verplichtingen te hebben. Neem contact op met de basisafdeling via e-Mail of bel 078-6772855.

Je bent van harte welkom !!!