De eerste activiteit van het nieuwe seizoen zit er op.

Het weer viel een beetje tegen maar dit mocht de pret zeker niet drukken.

Met 18 kinderen zijn wij de middag begonnen met 2 uur bubble bal.

Eerst een partijtje voetbal en daarna last man standing.

Wat hebben wij gelachen, kinderen die op hun kop in de bal bleven staan.

Na het rennen, vallen en natuurlijk het elkaar ombotsen heerlijk een patatje met snack.

Wij kijken terug op een zeer geslaagde activiteit.

20180923 bubblevoetbal

Meer foto's zijn te vinden in het fotoalbum.

De activiteitenraad

Beste zwemmer, ouder, familie, vrienden.

We wensen u lees- en kijkplezier met deze nieuwsbrief.

Nieuwsbrief augustus 2018 (jaargang 4, editie 1).pdf (852 kB)

20180825 nieuwsbrief frontpage

Marcel van der Jagt / Linda Maes

Redactie "De Develslag."

ar wilma

Hoi,

mijn naam is Wilma Paans, 53 jaar, getrouwd met Wouter en moeder van 3 kinderen, Larissa, Esper en Jelmer. Wij wonen in Zwijndrecht op korte afstand van het zwembad.

Larissa zwemt al sinds 2007, Esper sinds 2008 en Jelmer is dit jaar (2018) begonnen met wedstrijdzwemmen binnen de vereniging.

Ik ben werkzaam in Rotterdam als manager op een scheepvaartkantoor en één van mijn hobby’s is hardlopen. Daar buiten ben ik veel te vinden in het zwembad als de kinderen trainen en/of wedstrijden hebben.

Wouter geeft ook al weer jaren training binnen de vereniging en omdat onze jongste nu ook zwemt, heb ik me aangemeld voor de activiteitenraad. Na een informatief praatje met Caroline en Patricia heb ik besloten om mij definitief aan te sluiten bij de AR.

De activiteiten die voor de zwemmers georganiseerd worden vind ik erg leuk en op deze manier kan ik mijn steentje hier aan bij dragen.

Beste zwemmers en ouders,

Het seizoen is bijna afgelopen. Maar de trainers hebben alweer vooruitgeblikt naar het volgende seizoen. Bij dit bericht tref je een selectieoverzicht aan. In dit overzicht is te zien bij welke groep je volgend seizoen traint en wat je trainingstijden zijn. Dit rooster start op 27 augustus.

In het trainingsrooster zijn enkele wijzigingen aangebracht, dus lees het goed. De belangrijkste noemen we hier alvast: de woensdagochtendtraining is vanwege de lage opkomst vervallen. De mastergroep van de dinsdag- en donderdagavonden zijn druk bezocht. We bieden deze groep een extra trainingsmogelijkheid aan op vrijdagavond, aangezien afgelopen seizoen gebleken is dat er op die avond ruimte beschikbaar is. De topselectie heet voortaan de A-selectie.

Verder hebben de meesten inmiddels vernomen dat trainer Wouter Rijper aan het eind van dit seizoen stopt als trainer van De Devel. Met ingang van het nieuwe seizoen hebben we de trainingen daarom onder de trainers herverdeeld. Daarnaast nemen Angela Ooms en Frederique Regeer een vaste training voor hun rekening. In het schema kunnen jullie de verdeling terugvinden.

De landtraining zoals die nu op de woensdagavond en zaterdagochtend gegeven wordt, komt te vervallen. Op dit moment zijn we bezig met het regelen van een alternatief hiervoor. Zodra hier meer over bekend is, zullen wij dit laten weten.

De laatste twee weken van de basisschoolvakantie (periode 13 augustus tot en met 24 augustus) starten we de trainingen alvast weer op met een vakantierooster. We trainen op maandag, woensdag en vrijdagavond in het buitenbad van Heerjansdam (Molenweg 35). Op maandag en woensdag is dit van 18.00 tot 19.00 uur en op vrijdag van 17.45 tot 18.45 uur. Alle zwemmers met een startnummer zijn van harte welkom. Neem een trui mee voor na de training, want na het buitenzwemmen koel je sneller af.

Het blokjesschema met het vakantierooster is nog in ontwikkeling. Zodra deze gereed is, verschijnt hij op de website.

Rest ons nu nog om iedereen een hele fijne vakantie te wensen. Wij kijken alweer uit naar het volgende seizoen. Tot dan!

De trainers

 

ar estherMijn naam is Esther Longayroux, 42 jaar, getrouwd met François en moeder van Marnix en Manou.

Wonend in Hendrik Ido Ambacht, werkend in de financiële sector als Sales Planning Officer en gek op koken, zwemmen, fietsen en stedentrips maken

Ik zwem al een aantal jaren op maandagavond bij de trimzwemmers, maar nu mijn dochter Manou sinds dit seizoen met heel veel plezier op wedstrijdzwemmen zit, wilde ik zelf ook echt wat meer betrokken raken bij de zwemclub.

Aangezien ik in mijn werk de meeste energie haal uit het organiseren van congressen, trainingen en andere events, hoefde ik niet heel lang na te denken om te reageren op de vacature bij de ActiviteitenRaad. Een leuke manier om als vrijwilliger mijn steentje bij te dragen aan De Devel!