Hoi allemaal,

Allereerst allemaal bedankt voor het invullen van onze enquête!

35 zwemmers en/of ouders hebben gereageerd op de enquête, waar wij een hoop goede en ook een aantal verbeterpunten uit konden afleiden en waar wij de komende tijd aan zullen gaan werken.

Bij deze willen wij jullie een korte samenvatting geven van wat er uit de enquête is voort gevloeid.

Een aantal positieve punten die uit de enquête zijn gekomen zijn onder andere:

 • Leuke activiteiten
 • Iedereen vind het altijd gezellig bij onze activiteiten
 • De prijs die voor de activiteiten wordt gevraagd wordt door jullie goed ervaren
 • Vooral de actieve activiteiten, zoals bowlen vind men erg leuk
 • Pretparkuitje wordt als positief ervaren
 • Leuk dat er van de activiteiten stukjes en foto's op de site worden gezet
 • Zwemmers en ouders geven aan geïnteresseerd te zijn om waar nodig te helpen bij activiteiten
 • Buitenlandse/speciale wedstrijden worden als positief ervaren

Om deze positieve punten ook positief te houden, zullen wij als Activiteitenraad er voor zorgen dat de bestaande activiteiten ook zullen worden voortgezet, waardoor iedereen naast het zwemmen ook met zijn/haar zwemvriendjes ontspannende activiteiten kan doen, waarbij het plezier voor op staat.

Verder zullen wij ook als we hulp nodig hebben de zwemmers en/of ouders die hebben aangeven eventueel te willen helpen, benaderen of ze bij de activiteiten willen assisteren.

Ook zullen we er voor zorgen dat de buitenlandse/speciale wedstrijden ook volgend seizoen op de wedstrijdplanning komen te staan.

Als er positieve punten zijn, zijn er natuurlijk ook nog altijd verbeterpunten voor ons.

Een aantal verbeterpunten voor ons zijn:

 • Men weet niet precies wie wij zijn en wat we precies allemaal doen. Wat wij hieraan zullen doen is dat er door ons allemaal een stukje over ons zelf wordt geschreven met wie wij zijn en wat we naast de Activiteitenraad doen en waarom wij in de Activiteitenraad zitten. Deze stukjes worden op de site geplaatst. Ook komt er van de Activiteitenraad een algemeen stukje op de site met wat de Activiteitenraad precies inhoudt en wat de Activiteitenraad precies doet. Ook zullen wij proberen om wat zichtbaarder te zijn op de website van De Devel.
 • Ook al vind men de pretparkuitjes altijd leuk en gezellig, toch kwam er uit de enquête dat jullie ook wel eens naar een ander pretpark willen dan de Efteling, Bobbejaanland of Walibi. Wij als Acitiviteitenraad gaan nadenken om te kijken of we een keer een ander pretpark zullen gaan bezoeken.
 • Iedereen vind de huidige activiteiten erg leuk en gezellig, toch kwam er naar voren dat er behoefte is aan wat andere activiteiten, waaronder survivalen of raften. Wij gaan hierbij in de toekomst kijken wat de mogelijkheden zijn en kijken of we deze kunnen gaan inplannen.

Wij hopen dat we jullie hiermee een beetje op de hoogte hebben gesteld van de uitkomsten van de enquête.

De Activiteitenraad