Afdrukken

Vorig jaar geopperd; dit jaar opgepakt, besproken, afgewogen en ingevuld. De nieuwsbrief van de zwemvereniging in een nieuw jasje. De eerste uitgave is een feit en komt middels de mail en via de site bij jullie in beeld.

De benaming NIEUWSBRIEF v2.0 in de titel zouden we nog willen wijzigen, maar niet zonder jullie hulp en creativiteit. Zoals ook in de nieuwsbrief vermeld staat, is er een prijsvraag om een nieuwe passende naam te verzinnen met de kans op een tegoedbon bij SportEmotion.
Verder is de nieuwsbrief gevuld met een verscheidenheid aan informatie; sommige als compleet verhaal en andere met een directe link (koppeling) naar het bericht op onze website www.dedevel.nl of naar de foto’s (ook externe websites).

Mochten jullie nog informatie, wetenswaardigheden of fotomateriaal bezitten, die in één van de volgende edities geplaatst kunnen worden, zijn wij zeer geïnteresseerd om daarvan op de hoogte te worden gesteld. Een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. is voldoende.

De zwemcommissie en de redactie wensen jullie veel leesplezier met deze nieuwsbrief en hopen dat jullie elke maand weer uitkijken naar de volgende editie.

20160301 nieuwsbrief frontpage

Nieuwsbrief maart 2016 (jaargang 1, editie 1).pdf (1,4 Mb)

Categorie: Zwemmen nieuws