Afdrukken

De laatste tijd werd er regelmatig gevraagd naar Devel badmutsen. Helaas moesten we dan melden dat deze niet meer voorradig zijn.

Echter, in overleg met het bestuur is besloten toch weer een beperkte voorraad aan te schaffen. De bestelling daarvoor is inmiddels de deur uit.

Het gaat in totaal om 75 stuks. In een donkerder kleur blauw, meer passend bij de huidige kledinglijn.

De badmusten worden deze week (18) geleverd.

De badmutsen worden aan de ene kant bedrukt met het logo van de sponsor, Sport Emotion, en aan de andere kant de tekst DE DEVEL, Zwijndrecht, gelijk aan de kleding.

Uiteraard is het formaat van deze tekst aangepast aan de badmutsen.

Bijgaand treffen jullie een voorbeeld aan. Hou er rekening mee, dat er wat kleurafwijking in kan zitten.

badmuts

We kunnen deze badmutsen, gemaakt van een zware kwaliteit siliconen en met een lange levensduur, aan jullie aanbieden voor de prijs van €8,50 per stuk. Gezien de kwaliteit is dat een zeer voordelig aanbod.

De voorraad is beperkt. Dus is het een kwestie van er snel bij zijn, want op=op.

Bestellen kan, door een mail met Naam, Naam zwemmer en gewenst aantal te zenden aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De badmutsen dienen bij aflevering contant te worden afgerekend.

Er wordt door Sport Emotion naar gestreefd om de badmutsen nog voor de wedstrijd in Denemarken geleverd te hebben. Wil je dus in Esbjerg de mogelijkheid hebben om badmutsen te ruilen met zwemmers uit andere landen, bestel er dan zeker een paar.

We zullen jullie uiteraard nog laten weten, wanneer we ze kunnen gaan uitleveren.

Bestel dus snel. Vergeet niet om de volgende gegevens te vermelden:

Naam zwemmer

Naam ouder

Aantal

Met vriendelijke groet,

Namens de ZC,

Cor

Categorie: Zwemmen nieuws