Bij ZZ & PC De Devel is een grote groep zwemmers actief met het wedstrijdzwemmen. En niet voor niets. Wedstrijdzwemmen is gezond, leuk en iedereen krijgt de kans op zijn of haar niveau te presteren.

Het trainerscorps heeft jarenlange ervaring en speelt in op de wensen en behoeften van de verschillende groepen zwemmers. De beginners worden verder getraind in de zwemslagen, zodat ze zo goed en snel mogelijk leren zwemmen. Dit sluit uitstekend aan bij het Zwem A.B.C De volgende groepen worden begeleidt bij het opbouwen van kracht en duurtrainingen, techniek en tactiek. En dat steeds met aandacht voor de individuele zwemmer.

Jonge zwemmers worden langzaamaan begeleidt naar hun eerste wedstrijdjes. Spannend, maar juist daar is dan weer de aandacht om deze zwemmertjes op hun gemak te stellen, te motiveren en vooral een pluim te geven na de geleverde prestatie. Zij trainen meestal één of twee maal per week, vaak naast de zwemvaardigheid 1 of 2. Voordeel is dat op deze wijze zwemvaardigheid en zelfredzaamheid worden gecombineerd met meer kracht, waardoor in ons waterrijke land de kinderen nog beter zichzelf kunnen redden in geval van nood.

Naarmate de zwemmers ouder worden, zullen zij meer gaan trainen en ook vaker aan wedstrijden deelnemen. Uiteraard op hun eigen niveau. Met als doel hen te motiveren het beste uit zichzelf naar boven te halen.

Uiteraard proberen we niet alleen sportief maar ook sociaal met elkaar bezig te zijn. Er worden diverse nevenactiviteiten georganiseerd, jaarlijks is er een spetterend kamp, ouders worden betrokken bij de vereniging en kinderen krijgen veel sociale vaardigheden mee. Omgaan met verlies en winst, respect voor je tegenstander en het verwerven van je plek in een groep. Waarbij de trainers en begeleiding steeds voorstaan dat dit op een heel natuurlijke manier verloopt, dus zonder dwang, maar vanuit een normale manier van omgaan met elkaar. Niet voor niets bestaan er vele langdurige vriendschappen binnen ZZ & PC De Devel.

Zwemmen is dus niet alleen gezond, het is bij ZZ & PC De Devel vooral heel leuk. Samen met je vrienden en vriendinnen trainen, je wedstrijden zwemmen en daarnaast veel lol hebben.

Wil je weten of wedstrijdzwemmen iets voor jou is? Je bent van harte welkom een aantal keren mee te trainen om kennis te maken. Zonder direct verplichtingen te hebben. Neem contact op met het de zwemcommissie van De Devel via e-Mail of bel de voorzitter van de zwemcommiessie Timo Maes: 06-20361542.

Je bent van harte welkom !!!

De laatste tijd werd er regelmatig gevraagd naar Devel badmutsen. Helaas moesten we dan melden dat deze niet meer voorradig zijn.

Echter, in overleg met het bestuur is besloten toch weer een beperkte voorraad aan te schaffen. De bestelling daarvoor is inmiddels de deur uit.

Het gaat in totaal om 75 stuks. In een donkerder kleur blauw, meer passend bij de huidige kledinglijn.

De badmusten worden deze week (18) geleverd.

De badmutsen worden aan de ene kant bedrukt met het logo van de sponsor, Sport Emotion, en aan de andere kant de tekst DE DEVEL, Zwijndrecht, gelijk aan de kleding.

Uiteraard is het formaat van deze tekst aangepast aan de badmutsen.

Bijgaand treffen jullie een voorbeeld aan. Hou er rekening mee, dat er wat kleurafwijking in kan zitten.

badmuts

We kunnen deze badmutsen, gemaakt van een zware kwaliteit siliconen en met een lange levensduur, aan jullie aanbieden voor de prijs van €8,50 per stuk. Gezien de kwaliteit is dat een zeer voordelig aanbod.

De voorraad is beperkt. Dus is het een kwestie van er snel bij zijn, want op=op.

Bestellen kan, door een mail met Naam, Naam zwemmer en gewenst aantal te zenden aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De badmutsen dienen bij aflevering contant te worden afgerekend.

Er wordt door Sport Emotion naar gestreefd om de badmutsen nog voor de wedstrijd in Denemarken geleverd te hebben. Wil je dus in Esbjerg de mogelijkheid hebben om badmutsen te ruilen met zwemmers uit andere landen, bestel er dan zeker een paar.

We zullen jullie uiteraard nog laten weten, wanneer we ze kunnen gaan uitleveren.

Bestel dus snel. Vergeet niet om de volgende gegevens te vermelden:

Naam zwemmer

Naam ouder

Aantal

Met vriendelijke groet,

Namens de ZC,

Cor