Met nog 4 wedstrijden te spelen, was de spanning om te snijden. Bij winst kunnen de dames van de Devel degradatie ontlopen door met 6 punten uit te lopen op de hekkensluiter. Vanwege meerdere blessures bij de vaste spelers, werden de dames geholpen door: Jessica Lodder, Romy Sluyter & Evita Vermeulen vanuit de meisjes.

Na een uitsluiting van BZC, kon Jaella Schot haar eerste doelpunt maken bij de dames, door een mooie assist van Ingrid Tak!
Einde van de eerste periode komt BZC terug en staat de stand weer gelijk 1-1.

Na een uitsluiting van Ingrid Tak, komt BZC op voorsprong. Na maanden revalideren was vandaag de dag dat Brenda van Doesburg haar rentree maakte bij de dames, en kon de Devel dames weer op gelijke hoogte zetten. Na een aantal mooie reddingen door keepster Selina Lagrouw, bracht Ingrid Tak met 2 doelpunten de stand naar 2-4.

De derde periode begon met een uitsluiting voor de Devel, hierdoor wist BZC te scoren en de stand terug te brengen naar 3-4, dit was dan ook de eind stand van periode 3.

In de laatste periode moest de voorsprong worden vastgehouden. De dames van de devel verdedigde deze periode erg goed waardoor BZC niet meer tot scoren kwam. De Devel wist wel het doel te vinden. Via Romy Sluyter werd de eindstand beslist op 3-5.

2x Ingrid Tak
1x Brenda van Doesburg
1x Jaella Schot
1x Romy Sluyter