Na een zonnige dag, werd er door de dames van de Devel gespeeld tegen de dames van BZ&PC Bodegraven. Onder leiding van Terrence, het team van de dames werd aangevuld door Amber, Lieke, Romy en Evita van het meisjes team.
 
Periode 1: met helaas 2 missers van Lindsey en Ingrid wordt deze periode afgesloten met een doelpunt door Roxanne, het ging redelijk gelijk op.
 
Bij het opzwemmen in periode 2 had Evita de bal, en begon er een stevig spel, Bergambacht scoort in deze periode voor het eerst om 2:51. Op 1:08 scoort Ingrid en Evita op 0:30, uiteindelijk wordt het 3-4
 
Periode 3 was een ruwe met flink wat geduw en getrek, hierdoor was er moeilijk een goede opbouw te krijgen zodat er bijna niet gescoord kon worden. Er werd door de dames van de Devel flink geknokt, de periode werd door Roxanne wel mooi afgesloten met een knap doelpunt vanaf 11 meter in de rechte onder hoek. Eindstand 4-5.
 
Periode 4 was ook niet makkelijk met een strafworp tegen en een misser van Ingrid. Uiteindelijk scoort Ingrid op 0:17 en de wedstrijd eindigt op 5-7.