Nadat de Devel vorige week tegen nummer drie een gelijkspel wist te behalen, stond deze week nummer twee op het programma. Alkemade H1 had slechts eenmaal verloren van de nummer één in de poule. De Devel was helaas niet compleet door verschillende blessures en daarom besloot coach Jeffrey de ploeg te ondersteunen in het water.

De eerste periode start Alkemade zeer fel en bewegelijk, maar door goed verdedigend werk van Dennis kreeg de ploeg slechts de kans om één doelpunt te maken. Aanvallend kreeg de Devel verschillende man-meer situaties waardoor de ploeg door twee doelpunten van Jos op voorsprong kwam. 1-2 voor de Devel.

De tweede periode regende het persoonlijke fouten aan beide kanten. De Devel wist deze echter niet genoeg te benutten  en de tegenstander wel. Jos miste helaas, de door Daan veroorzaakte, 5 meter. Door een goede mid-voor  actie van Alexander kwam de stand op 3- 3.

De derde periode wist Alkemade even de overhand in het spel te krijgen en kwam de Devel op 5-3 achterstand. Nu was te merken dat Alkemade meer wissels had en de jongens een goede conditie hadden. Echter door de ervaren spelers van de Devel wist de ploeg zich rustig te houden. Keeper Menno wist in deze periode een paar belangrijke ballen te houden. Ook jeugdspeler Ruben wist in deze periode zijn mannetje te staan. In de laatste minuut van deze periode wisten Alexander en Jeffrey een doelpunt te scoren waardoor de ploeg weer op gelijkspel kwam met 5-5.

De laatste periode was alles of niets. Hierdoor liepen de gemoederen bij beide ploegen hoog op. Alexander scoorde zijn derde doelpunt deze wedstrijd. Alkemade kwam terug met de 6- 6. Hierna kregen ze een UMV toegewezen. In de laatste 30 seconden kon Jeffrey het beslissende doelpunt maken waardoor de Devel met 3 punten naar huis kon. Eindstand 6-7.