Zaterdag 28 oktober speelde heren 1 eindelijk zijn eerste thuis wedstrijd. Net als vorig seizoen zullen zij elke thuiswedstrijd aangemoedigd worden door een pupil van de week. Bij de eerste wedstrijd van dit seizoen was de eer aan Mees Roodselaar uit de EG1.

Zaterdag bij zijn eigen wedstrijd was hij al een beetje zenuwachtig voor de wedstrijd van ’s avonds. Hij vond het toch wel spannend tussen al die grote mannen in. Een beetje verlegen kwam hij aan. Na een voorstelrondje mocht hij de warming up verzinnen en dit was nog best wel moeilijk! Na de warming-up op de kant mocht hij mee het water in om daar ook deel te maken aan de warming-up.
Na een uitleg van beide scheidsrechters mocht Mees de eerste bal in het water gooien. Dit was toch wel het leukste van allemaal! Mees was al eens eerder bij een wedstrijd van het eerste wezen kijken maar nog nooit van zo dicht bij op de bank tussen de wisselspelers! Het spel vond hij sneller gaan dan hij gewend was en de tegenstander vond hij wat agressief.

Wel heeft Mees erg veel geleerd van deze avond en hij vond het erg leuk om mee te maken.

Mees we hopen je nog vaak te zien bij wedstrijden van het eerste, en van alle andere teams!