De heren van ZZ & PC De Devel begonnen de wedstrijd met de instelling dat deze wedstrijd overtuigend gewonnen moest worden. De Devel startte de wedstrijd kalm waarbij ze ook zeer snel op voorsprong kwamen en die uitbouwde tot een 0-5 in de 1e periode.

In de tweede periode ging het wat rustiger met de doelpunten. In de gehele periode werd er maar 2 gescoord, waaronder 1 doelpunt van Jeroen Neijman, die zowat een gat in de lucht sprong aangezien het zijn eerste doelpunt van het seizoen was. Door een goede verdediging gaven we de tegenstanders geen enkele kans om te kunnen scoren.

Tijdens de derde periode duurde het lang om tot scoren te komen. Ruben Nicolaas zorgde voor de verlossing door te scoren wat tevens ook zijn eerste doelpunt van het seizoen was. Na deze knaller begonnen de doelpunten weer te vloeien en liep de Devel uit naar een stand van 0-12.

De vierde periode werd gestart met het doel om de nulstand te behouden, maar door een goed schot van de tegenpartij in de laatste minuut werd de eindstand van de wedstrijd 1-15.

Volgende week wordt de laatste en allesbeslissende wedstrijd van dit seizoen gespeeld tegen Poseidon. Kom allemaal de heren aanmoedigen in ons eigen bad!

Doelpunten:
Erik van der Pauw 4x
Ricky Dijkgraaf 2x
David Smilde 2x
Terrence te Duits 1x
Jeffrey van Geloof 1x
Jeroen Neijman 1x
Ruben Nicolaas 1x
Jos van Gelderen 1x
Daan de Vrede 1x
Seb Gilhuis 1x