Afdrukken

Zaterdag 25 maart speelden de dames van ZZ & PC De Devel thuis tegen Waterpolo Residentie (SG) uit Den Haag. Om de 2e plaats in de competitie vast te houden moest er gewonnen worden.

De dames begonnen de wedstrijd aanvallend en kregen veel kansen, maar het duurde lang eerdat het doel gevonden werd. Halverwege de eerste periode scoorde Ingrid Tak de 1-0. Ook daarna werd er veel misgeschoten en waren het de dames uit Den Haag die de gelijkmaker scoorden. Aan het eind van de periode wist ook Lindsey Hobé het doel te vinden en bracht de stand op 2-1.

Ook in de tweede periode wist Waterpolo Residentie weer op gelijke hoogte te komen en werd het voor de dames van de Devel belangrijk om een gat te slaan. Dit lukte met doelpunten van Roxanne Neijman en Ingrid. Halverwege was de stand 4-2.

De dames kwamen beter in de wedstrijd en wisten met doelpunten van Lindsey en Roxanne de stand zelfs uit te breiden naar 6-2. Maar Waterpolo Residentie gaf zich niet zo makkelijk gewonnen en scoorde de 6-3.

Dit kon de Devel dames echter niet uit hun wedstrijd halen en met 2 doelpunten van Ingrid en een doelpunt van Michelle Hamar de la Brethonière was de wedstrijd een minuut voor tijd met 9-3 wel beslist. Een doelpunt van Waterpolo Residentie bracht de eindstand op 9-4.

Categorie: Polo nieuws