Zaterdagavond moesten de heren de competitie na de voorjaarsvakantie weer hervatten thuis tegen De Reigers 2 uit Den Haag. Om op titelkoers te blijven moest er worden gewonnen.

In de eerste periode was het thuisteam de eerste die scoorde na een aantal minuten spelen. De tegenstander kwam daarna op gelijke hoogte uit een man-meer situatie. Vervolgens was het de Devel die de periode naar zich toe trok naar 3-1 met twee goed uitgespeelde kansen.

Het begin van de tweede periode was voor De Reigers die tot 3-3 terug kwamen in 3 minuten tijd. Vervolgens was het toch weer de Devel die gas gaf en in de laatste 2 resterende minuten de stand wist uit te bouwen naar 6-3.

In periode drie scoorde het thuisteam als eerste. Daarna scoorde de tegenstander uit een overtal situatie zodat het 7-4 werd. Vervolgens was het de Devel die nog 1 doelpunt maakten en zo op 8-4 kwam.

In de laatste periode was het voor de Devel een kwestie van de wedstrijd gecontroleerd uitspelen. Er werd helaas niet meer gescoord. De tegenstander wist dit nog wel twee keer te doen maar de overwinning kwam niet meer in gevaar. Eindstand 8-6.

En zo staat de Devel heren 1 met nog vier wedstrijden te gaan boven aan de ranglijst. Volgende week zondag staat er een uitwedstrijd tegen Sassenheim 2 in Sassenheim op het programma.

Doelpunten
Alexander van Doesburg 2
Brian van der Jagt 2
Jos van Gelderen 2
Erik van der Pauw 1
Terrence te Duits 1