Na vier weken rust hadden de dames van ZZ&PC De Devel zaterdag eindelijk weer een wedstrijd. Het was gelijk ook een kraker, namelijk tegen de dames van Z&PC Rotterdam de strijd om de tweede plaats. Met Poseidon fier bovenaan is de tweede plaats dit seizoen het hoogst haalbare en dan ook de doelstelling.

Beide ploegen gingen fel van start en gingen voor niets minder dan de winst. Halverwege de eerste periode kregen de dames van ZZ&PC De Devel de eerste manmeer situatie, maar deze werd nog niet benut. Kort daarna volgde de tweede manmeer situatie en deze werd wel benut door Ingrid, stand 1-0. De eerste periode werd ook met deze stand afgesloten. Verdedigend ging het redelijk maar er moest nog strakker verdedigend worden, ze mochten geen kans krijgen.

De tweede periode kwamen de dames goed uit de startblokken, redelijk snel maakte Kelly al de 2-0 en halverwege maakte Lindsey de 3-0. Een marge die nodig was om de wedstrijd winnend af te kunnen sluiten. Tijdens de tweede periode kwamen de bezoekers nog wel terug tot 3-1 en met deze stand werd er van kant gewisseld.

Aan het begin van de derde periode maakte Roxanne de 4-1, waardoor de marge van 3 weer terug was. De wedstrijd werd wat feller wat zorgde voor een aantal manminder situaties voor de dames van De Devel. Verdedigend zat het ondertussen zo goed in elkaar en de bezoekers konden hier geen gebruik van maken. Halverwege kwamen ze alsnog dichterbij, 4-2. Aan het einde van de derde periode wisten de dames de wedstrijd al veilig te stellen. Door doelpunten van Lindsey en Ingrid gingen de dames de laatste periode in met een 6-2 voorsprong. Aan het begin van de vierder periode scoorde Kelly nog de 7-2 en dit was tevens de eindstand.

Het was een pittige pot die de dames goed zijn doorgekomen en hierdoor de tweede plaats van Z&PC De Rotterdam hebben overgenomen.