raymon1Tijdens de belangrijke wedstrijd van Heren 1 tegen mede kampioenskandidaat De Lansingh was Raymon uit de DG1 Pupil van de Week. Voor de familie van Raymon was dit extra leuk omdat zijn vader vroeger bij de Lansingh had gespeeld.

 

Ruim op tijd zat hij al klaar en was hij zelf bij de heren gaan zitten, deze waren deze keer wel wat zenuwachtiger vanwege de spannende wedstrijd. Iedereen deed zijn eigen warming-up maar Raymon deed stoer gewoon mee. Ook zodra ze het water in gingen, dook hij er gelijk in en deed zoveel mogelijk mee. Menno moest ook wel moeite doen om de schoten van Raymon tegen te houden. Raymon deed natuurlijk extra zijn best want Menno is namelijk zijn favoriete trainer!

Helaas had de scheidsrechter niet door dat Raymon ook de bal in het water wilde gooien. Hij kwam hard aangerend maar was net te laat. De spannende wedstrijd mocht Raymon volgen vanaf de bank tussen de wisselspelers.

Na de wedstrijd ging hij hard opzoek naar zijn shirt voor de handtekeningen maar was deze thuis vergeten, deze lag nog klaar op zijn stoel. Ondanks dit heeft hij een geweldige avond gehad!

Het leukste aan waterpolo vindt Raymon de combinatie tussen zwemmen en een balsport. Oefeningen met de bal vindt hij het leukste op de training en het zwemmen het minst leuke. Naast waterpolo zijn drummen en skateboarden nog twee andere hobby’s.

raymon2

raymon3