Zaterdagavond 11 februari 2017 hadden de dames van De Devel hun wedstrijd tegen SCOM/De Zeehond in Rozenburg. Deze wedstrijden zijn altijd vol spanning en pittige duels. Uiteraard gingen de dames van De Devel er weer vol goede moed tegenaan.

 

De eerste uitsluiting viel gelijk bij De Devel, waardoor SCOM/De Zeehond het eerste doelpunt maakte. Vervolgens vielen er bij beide partijen een aantal uitsluitingen. Geen van de partijen maakte hier gebruik van en de stand bleef lang 1-0. Op de laatste 41 seconden van de eerste periode maakte Ingrid de 1-1. Een aantal secondes later maakte Kelly de 1-2.

De tweede periode begon weer met een uitsluiting. SCOM/De Zeehond maakte hier gelukkig geen gebruik van en de stand bleef 1-2. Vervolgens maakte Ingrid de 1-3. Een kleine minuut later maakte Ingrid weer en doelpunt. De stand werd 1-4. Hierna maakte Lindsey door een prachtige stootbal het vijfde doelpunt voor De Devel.

Het ging goed bij De Devel dus de dames hadden veel zin in de derde periode. Ook deze periode begon met twee uitsluitingen door beide ploegen gemaakt. Hieruit scoorde SCOM/De Zeehond hun tweede doelpunt. Het werd 2-5. Vervolgens kwam SCOM/De Zeehond goed terug met nog een doelpunt, 3-5 stond het inmiddels. Bij De Devel ging het wat minder en de dames kregen weer twee uitsluitingen. Ook werd er een strafworp tegen gegeven. Deze werd goed tegengehouden door de keepster van De Devel, Selina.

De vierde periode begon met een doelpunt van Kelly. De Devel kwam terug met 3-6. Hierna kreeg De Devel weer twee uitsluitingen. SCOM/De Zeehond maakte hier geen gebruik van. Vervolgens bracht Desiree de stand naar 3-7. Het laatste doelpunt is gemaakt door Kelly en de wedstrijd eindigde met 3-8. De dames van De Devel kunnen terugkijken op een goed gespeelde wedstrijd.