Zaterdag 28 januari hadden de spelers van heren 1 weer een lastige pot tegen BZC H1, nummer drie in de poule. De wedstrijd begon wat moeizaam met vele man-minders. Hier wist keeper Menno een paar mooie schoten buiten het doel te houden. Periodestand 1-1.

De tweede periode begon het echte spel. Beide partijen zetten bij en het werd een erg fanatieke wedstijd. Het bleef gelijk opgaan. Periodestand 2-2.

De derde periode kwam de vermoeidheid in beide ploegen mee spelen. Hierdoor wist de Devel al snel twee doelpunten te scoren. Echter beantwoorde de tegenstander dit weer met twee doelpunten, dus de stand bleef opnieuw gelijk. Periodestand 4-4.

Doordat de stand telkens gelijk bleef was de vierde periode absoluut een beslissende periode. Doordat de Devel kwam met meer mentale kracht en doorzettingsvermogen zijn er een paar mooie kansen afgemaakt door Erik. Waardoor de ploeg op een stand van 7-4 kwam te staan. Hierna was het voor de ploeg standhouden tot de wedstrijd voorbij was. Door wat slordige fouten aan onze kant wist de tegenstander nog twee doelpunten te pakken, maar dit was helaas niet voldoende voor de drie punten. Door nummer drie uit te schakelen blijft het kampioenschap in eigen hand.

Periode standen:
1-1, 2-2, 4-4, 6-7

Doelpuntenmakers:
Erik van der Pauw 6x
Alexander van Doesburg 1x