IMG 20170121 WA0006Zaterdag 21 januari was Romy Sluyter uit de DG1 Pupil van de Week. Een beetje spannend en verlegen maar met erg veel zin kwam Romy aan in het zwembad. ’s Middags had ze zelf al gewonnen met haar team DG1 en nog gescoord ook! Heel het seizoen is al gebleken dat de Pupil van de Week altijd succes brengt en daar werd nu ook weer van uit gegaan.

Tijdens de voorbereiding stelde Romy goede vragen aan de spelers van Heren 1 en hoopt dit later ook te leren zodat ze net zo goed kan worden. Na de voorbespreking was de spanning weg en vertelde Romy trots dat ze vroeger als enigste meisje in de polo klas zat. Nu hebben ze veel meer meiden en komt er volgend seizoen misschien zelfs een meidenteam, iets waar ze heel erg trots op is. Tijdens de warming-up op de kant liet ze de heren flink zweten door ze buikspier oefeningen te laten doen. Zo kon ze ook haar favoriete trainer Erik eindelijk eens aan het werk zetten.

Naast waterpolo zijn tekenen en gitaarspelen twee andere hobby’s van Romy. Ze weet nog niet precies wat ze later wilt worden maar het liefst iets met waterpolo en gitaarspelen. Het leukste aan waterpolo vindt ze dat je een tegenstander onder water mag duwen en moet “vechten” voor een bal Het allerleukste is eigenlijk dat het in een team is!

Romy is dan zeker ook een meisje die we in de gaten moet houden, over een paar jaar speelt ze vast de sterren van de hemel in Dames 1!

IMG 20170121 WA0008 IMG 20170121 WA0004 

IMG 20170121 WA0003