Afdrukken

De heren van de Devel kwamen zaterdag met een grote selectie aan bij Alphen aan de Rijn. Nadat het vorige week een onnodige moeilijke wedstrijd was, wilden zij dit weekeind met een overtuigende score de punten pakken.

De Devel maakte een flitsende start door na 14 seconden te scoren via achterwaartse bal van Terrence te Duits. Hierna kwam de tegenstander snel terug door de 1-1 op het score bord neer te zetten. De Devel kwam aan het einde van de 1e periode mooi terug door een counter van Brian van der Jagt.

In de 2e periode kwam de Devel op voorsprong door 2 doelpunten van Erik van der Pauw en een doelpunt van Joren Pantekoek. De Devel probeerde mooie aanvallen neer te zetten die minder goed uitgevoerd werden. Dit was voor de toeschouwers leuk om te zien, maar de stand was nog altijd niet overtuigend op het scorebord. De 2e periode werd afgesloten met een voorsprong voor de Devel 1-5

De 3e periode kostte bij beide teams meer energie. Aan de kant van de Devel wilden de ballen er niet in. AZC scoorde wel waardoor zij terug kwamen tot de stand 2-5, tevens de eindstand van periode 3.

In periode vier maakten de Devel het spannend. AZC kwam een aantal keer met een vrije man door. AZC wist van deze kansen 1 keer de bal in het doel te krijgen. Het antwoord van de Devel kwam snel op dit doelpunt en De Devel liep met het doelpunt van Jos van Gelderen uit tot 3-6

Het was een lastige wedstrijd voor de heren, maar zij wisten de punten toch mee te nemen naar Zwijndrecht.

Periode standen:
1-2; 1-5; 2-5; 4-6

Doelpuntenmakers
Erik van der Pauw 2x
Terrence te Duits 1x
Brian van der Jagt 1x
Jos van Gelderen 1x
Joren Pantekoek 1x

Categorie: Polo nieuws