Afdrukken

Na afgelopen weekeinde thuis de punten gepakt te hebben moesten de dames van de Devel uit in Delft.  Vorige week hadden de Dames ervaren dat d’Elft een moeilijke tegenstander is. De tactiek van de Dames is voor deze wedstrijd volle pressing.

De eerste periode gingen de dames er vol in. Het eerste doelpunt werd snel gemaakt door Lindsey Hobé. Het tweede doelpunt volgde door Ingrid Tak door een mooie mid-voor actie. De dames van d’Elft hadden moeite om een aanval op te stellen, ondanks de vele man meers die zij hebben gehad.

De tweede periode stond 0-2 op het scorebord en de dames van de Devel wilde dit uitbreiden. Echter kwamen de dames van Delft niet terug en bleef het 0-2.

De derde periode was een zware periode die bij beide teams veel energie gekost heeft. Door een mooie inzwemactie van Desiree Stroop-Pantekoek liepen de Dames van de Devel verder uit naar 0-3. Al snel hadden de dames van d’Elft hier antwoord op en scoorde de 1-3. De Devel reageerde deze periode nog en maakte nog de 1-4, tevens de eindstand van de derde periode.

De vierde periode probeerde de dames van De Devel de score in hun voordeel te houden. Verdedigend bleef de ploeg een goeie pressing uitvoeren. Hierdoor bleven de dames van d’Elft moeite hebben tot schoren. Via een actie kwam d’Elft toch op 2- 4. De dames bleven sterk en d’Eflt kreeg hun 5e man-meer situatie in de wedstrijd, ook deze kwam, door het ijzersterk verdedigend werk, niet tot een doelpunt.

Volgende wedstrijd spelen de dames uit in Bergambacht tegen BZC, de nummer 7 uit de poule. Deze wedstrijd is op zaterdag 28 januari om 16:30.

Categorie: Polo nieuws