Afdrukken

Na de korte winterstop stond er dit weekend weer een thuiswedstrijd op het programma voor heren 1 van de Devel tegen AZC 5 uit Alphen aan de Rijn.

Met een volle bezetting van 13 man begon de thuisploeg voortvarend aan de wedstrijd met het publiek aan hun zijde. Na een paar minuten stond het 3-0. Echter kwam de tegenstander toch terug tot 3-2 bij het einde van de eerste periode.

In de tweede periode liep De Devel uit naar een  6-3 voorsprong door een paar goed uitgespeelde kansen.

Periode drie liet zich kenmerken door veel rumoer. De Devel liep verder uit tot 9-5. Daar bovenop kreeg de tegenstander een uitsluiting voor 4 minuten vanwege een slaande beweging. Deze 4 minuten speelde de thuisclub dus met een man meer. Hieruit volgde echter nog maar 1 doelpunt. Aan het einde van deze periode besloot de scheidsrechter de gehele tribune te ontruimen vanwege op- en aanmerkingen.

Zonder publiek en de eerste helft van de vierde periode met een man meer zakte de Devel in en maakte nog maar 1 doelpunt. De tegenstander wist 3 keer te scoren, zodat er een eindstand op het bord stond van 11-8. Volgende week staat de return in Alphen aan de Rijn op het programma.

Periode standen:
3-2, 6-3, 10-5, 11-8

Doelpuntenmakers:
Jos van Gelderen 3x
Erik van der Pauw 3x
Seb Gilhuis 1x
Dingeman de Vrede 1x
Brian van der Jagt 1x
Terence te Duits 1x
David Smilde 1x

Categorie: Polo nieuws