Zaterdag 17 december, de laatste wedstrijd voor de winterstop, zijn de dames afgereisd naar Poseidon'56 in Ridderkerk.

De 1ste periode was nog maar net begonnen en door een fout van Ingrid kregen de dames van Poseidon een strafworp een maakten het eerste doelpunt van de wedstrijd. De Devel dames gingen na dit doelpunt al vrij snel en goed ten aanval maar helaas wist de tegenstander dit te stoppen en maakten zij de 2-0. De dames lieten de koppen niet hangen en gingen er wel vol weer tegen aan, tegen het einde van de periode kreeg Kelly een uitsluiting en eindigde de eerste periode met 3-0 achterstand.

Start periode 2 werd spannend, Djoyce kreeg een uitsluiting en zo werd het 4-0. Er werd goed gevochten in het water om door de verdediging van de tegenstander te komen maar deze werd onderschept door een mis schot op het doel. De dames moesten snel in de verdediging komen maar de tegenstander wist een gaatje te vinden en zo kwam het snel op een 5-0 achterstand. Maar er werd een snelle opstelling gemaakt en zo maakte Kelly het eerste doelpunt van de wedstrijd en kwam De Devel op 5-1! De 2e periode eindigde met 6-1

Halverwege de wedstrijd was wel duidelijk dat er anders gespeeld moest worden om het weer spannend te maken. Na een peptalk en tips van coach Terrence gingen de dames er aan het begin van de 3e periode weer tegen aan. De scheidsrechters werkten helaas niet mee, waardoor Roxanne een uitsluiting te pakken had en de tegenstanders met een man meer de 7-1 maakte. Brenda maakte daarna al vrij snel de 7-2.

Start periode 4 kwamen De Devel dames gelijk in de aanval en Ingrid maakte de aanval af met 7-3! De dames van Poseidon gingen gelijk terug in de aanval en dachten te kunnen scoren maar Selina wist de bal tegen te houden! De Dames komen weer wat dichterbij, en weten de tegenstander een halve periode van scoren af te houden, maar dan wordt toch de 8-3 gescoord door Poseidon. De aanval werd gelijk weer neergezet door de dames, en Ingrid maakte de 8-4. De tegenstanders gingen hun spel ook gelijk anders spelen maar de Devel dames onderschepten de bal en zo maakte Ingrid de 8-5! Uiteindelijk wist Poseidon nog 3x het doel te vinden en werd periode 4 afgesloten met 11-5 verlies!

De Dames vonden het jammer maar dit mocht de sfeer in de kleedkamers niet baten! Michelle was jarig en wist zo de dames op te vrolijken met een lekkere zelfgemaakte brownie of appelcake!

Periodestanden
3-0, 6-1, 7-2, 11-5

Doelpuntenmakers
Ingrid 3x
Brenda 1x
Kelly 1x

Wij dames wensen iedereen prettige feestdagen en een goed en sportief 2017!