20161210 200937Zaterdag 10 december was een bijzondere dag voor Jarod Meijer uit de EG1. Jarod heeft namelijk helaas besloten om te gaan stoppen met waterpolo en zich verder te richten op basketbal. Deze zaterdag speelde Jarod ook zijn laatste wedstrijd en hij sloot zijn waterpolo carrière meer dan goed af. Jarod begon als keeper en had een aantal mooie reddingen, wat zelfs voor zijn trainers een verrassing was. De laatste twee periodes mocht hij spelen en maakte hij ook nog een doelpunt, een mooie afsluiting voor Jarod!

’s Avonds was hij ruim op tijd aanwezig voor de wedstrijd van Heren 1, een beetje zenuwachtig maar hij was er helemaal klaar voor. Hij keek vooral uit naar het zeggen wat de spelers moesten doen, nu kon hij zijn trainers eens vertellen wat ze moesten doen. Terwijl hij samen met de spelers naar de wedstrijd van Heren 2 keek vertelde hij ronduit en vroeg veel over de wedstrijd en de spelregels, Jarod hield alles goed in de gaten.

Halverwege de wedstrijd van Heren 2 was het tijd voor de teamfoto en de warming-up op de kant. Eindelijk kon Jarod dan vertellen wat de spelers moesten doen. Tijdens het inzwemmen bleef Jarod op de kant zo kon hij mooi alle ballen die over werden gegooid weer terug het in water in gooien.

De wedstrijd kon beginnen en Jarod mocht de eerste bal in het water gooien. Na een korte uitleg van de scheidsrechter gooide hij de bal precies in het midden. Het werd een spannende wedstrijd maar Heren 1 wist de drie punten in Zwijndrecht te houden. Nog even mee naar de nabespreking en alle handtekeningen verzamelen in de kleedkamer en toen zat het er alweer op.

Met een grote glimlach kwam Jarod de kleedkamer uit, hij vond het erg leuk. Tot aan de Kerstvakantie traint hij nog met zijn team mee en natuurlijk doet hij nog mee aan de wedstrijd tegen de papa’s en mama’s.

We wensen Jarod veel succes toe met basketbal en wie weet zien we je nog eens in het zwembad!

20161210 201040 20161210 201516 20161210 204153