Deze wedstrijd is belangrijk om te winnen voor beide teams. Bij winst voor de thuisploeg is er de kans dat de Dames van De Devel de 4e plek op de ranglijst overnemen, maar bij verlies neemt Westland de 5e positie over van de Devel.

De bezoekers begonnen erg scherp en fel aan het duel. Dat resulteerde al snel in een 0-2 achterstand. De dames van De Devel hadden hier in de 1e periode geen antwoord op. De eindstand van periode 1 was dan ook 0-2.

In de 2de periode nam de felheid van Westland wat af. Dit resulteerde in kansen voor De Devel. Ingrid Tak schoot de eerste drie doelpunten binnen. Ook Brenda van Doesburg wist te scoren. De stand kwam hierdoor op 4-2. Westland wist aan het einde van de periode nog 2 keer te scoren door onder meer een goed afstandschot. De eindstand van deze periode was 4-4.

In de 3e periode gingen de dames van De Devel verder waarmee ze bezig waren. Brenda van Doesburg wist al snel het net te vinden, hierdoor stond De Devel voor het eerst deze wedstrijd voor. Echter gaven de dames van Westland zich niet zomaar gewonnen en scoorde de gelijkmaker. Door een manmeer situatie voor De Devel wist Lindsey Hobé 6-5 binnen te schieten. Roxanne Neijman wist kort daarna de 7-5 te scoren. Dit was dan ook de eindstand van de periode.

De taak voor de dames van De Devel in de 4e periode was om de voorsprong vast te houden en zo de 3 punten in Zwijndrecht te laten. Met dit in het achterhoofd gingen de dames de wedstrijd in. Door een strafworp die werd benut door Michelle Hamar de la Brethoniere bouwde ze de voorsprong uit naar 8-5. Met nog een goed afstandschot wist Westland nog een beetje aan te haken. Maar Kelly van der Meer wist door 2 goede doelpunten de wedstrijd in het slot te gooien. De wedstrijd eindigde in 10-7. Al met al een goede pot voor de dames van De Devel.

Periodestanden
0-2, 4-4, 7-5 en 10-7

Doelpuntenmakers
Ingrid Tak 4x
Brenda van Doesburg 2x
Kelly van der Meer 2x
Michelle Hamar de la Brethoniere 1x
Lindsey Hobé 1x