DSC 3941Zaterdag 19 november was Michael van Eijnsbergen uit de EG1 Pupil van de Week tijdens de wedstrijd van Heren 1 tegen Sassenheim Heren 2.

Michael is 9 jaar en speelt in de EG1, zijn favoriete trainer is daar David. Het leukste aan waterpolo is scoren en dat liet hij zien tijdens zijn eigen wedstrijd! De leukste oefening is dan ook op het doel schieten, minst leuke vindt hij het piramide zwemmen. Later wilt Michael graag rijk worden en naast waterpolo gaat hij graag naar de scouting.

De dag voor Michael kon eigenlijk al niet meer stuk. ’s Middags speelde hij met zijn eigen team tegen SVH EG2, deze wedstrijd ging dan wel verloren maar hij scoorde het eerste doelpunt voor de EG1 van dit seizoen! Een mooie prestatie voor iemand die zijn eerste seizoen in de competitie speelt.

Michael was ’s avonds ruim op tijd voor de wedstrijd van de heren, hij kon zo ook nog naar de wedstrijden van Heren 3 en Heren 2 kijken. Tijdens de voorbespreking van Heren 1 heeft hij aandachtig zitten luisteren naar wat er allemaal gezegd was en sommige dingen begreep hij ook goed. Na de teambespreking was het tijd voor de handtekeningen van alle spelers een mooi aandenken voor later! Samen met Heren 1 heeft Michael de warming up op de kant gedaan, het inzwemmen ging wel een beetje snel voor hem. Dat Michael er echt bij hoorde bleek wel toen de scheidsrechter de nagels controleerde, ook de nagels van Michael werden gecontroleerd. Nog even schieten op het doel en daarna naar de scheidsrechter om de eerste bal op te gooien. Van de scheidsrechter kreeg hij uitleg over hoe hij de bal in het water moest gooien en hoe hij zijn arm moest houden. De rest van de wedstrijd heeft Michael op de bank gezeten, alle ballen die overgingen opgehaald en natuurlijk hard gejuicht bij alle doelpunten van de Devel. Na afloop van de wedstrijd nog even naar de nabespreking luisteren en toen zat het er alweer op. Michael heeft een top dag gehad!

IMG 20161120 WA0001  IMG 20161120 WA0006  IMG 20161120 WA0007