Afdrukken

De dames van ZZ & PC De Devel begonnen gisteren aan de spannende wedstrijd tegen de nummer 1 van de competitie, met de gedachten bij winst is het kampioenschap nog mogelijk.

Een volle tribune van beide ploegen; zenuwachtige dames maakte de wedstrijd vooraf al spannend.

Numansdorp kwam met 13 dames hun kampioenschap verdedigen en begonnen de wedstrijd met balbezit, en daar kwam ook het eerste doelpunt uit. De stand bleef in de eerste periode op 0-1. Sterk gespeeld door beide teams.

Start tweede periode scoorde Kelly van der Meer de 1-1. De devel dames slaagde er niet in om uit de 2 man meer situaties te scoren. Stand tweede periode bleef 1-1.

Ook numansdorp wist niet te scoorde toen Roxanne Neijman een uitsluiting kreeg, echter halverwege de periode wist Numansdorp de stand 1-2 te maken; vervolgens maakte Ingrid Tak de stand weer gelijk 2-2.

Start 4 periode Lindsey Hobé zette de dames op voorsprong 3-2! Na een uitsluiting van een van de dames van de devel maakte Numansdorp de stand weer gelijk 3-3 . De laatste minuut ging in en numansdorp zette zich op voorsprong 3-4. De devel dames lieten het na om de laatste man meer te scoren stand bleef 3-4 voor Numansdorp.

Een zuur verlies voor de de devel dames, een wedstrijd waar alles is gegeven bleek helaas niet genoeg om de nummer 1 te verslaan.  Selina Lagrouw heeft een fantastische wedstrijd gekeept en door het sterk verdedigen van de devel dames was het voor Numansdorp lastig om in hun spel te komen maar helaas in de aanval van de devel dames was de keepster van Numansdorp te sterk.

Categorie: Polo nieuws