Afdrukken

Afgelopen zaterdag speelde de poloklas met 2 teams het 4e toernooi van het seizoen bij ZPB in Barendrecht. 

Team diep met Esmee, Jill, Michael en Sven kregen in hun eerste wedstrijd nog hulp van Fen en Hidde uit team ondiep, maar tegenstander Kempvis was een maatje te groot en de doelpunten vlogen bij keeper Jill om haar oren. Ook de tweede wedstrijd tegen Wiekslag werd verloren. Maar toen kwam Jarod, die later was in verband met zijn basketbalwedstrijd, en met een paar mooie doelpunten van hem werd gewonnen van MNC. Esmee liep tijdens het spelen tussendoor nog een lelijke snee in haar voet op en kon de laatste wedstrijd tegen ZPB niet meedoen.

Team ondiep met Amber, Emily, Fen, Hidde en Niels speelden in totaal 6 wedstrijden. Voor Amber, Fen en Hidde was het hun eerste toernooi. De tegenstanders waren soms wel erg groot en moeilijk te verdedigen en goed samen spelen lukte ook niet altijd. Helaas werden alle wedstrijdjes verloren, maar er vielen zeker een paar mooie doelpunten!

De komende weken gaan we weer hard trainen, want 27 februari is alweer het volgende toernooi bij Wiekslag in Alblasserdam. 

20160206 135444

Categorie: Polo nieuws