Afdrukken

Na het verlies tegen DZT’62 werd het tijd dat ZZ & PC De Devel weer eens met de winst naar huis zou gaan. De heren vertrokken helaas met maar 9 man naar Wassenaar, aangezien de griepepidemie ook onder de heren actief is. Ondanks de harde inzet bleek het gemis van de zieke teamgenoten te groot en moest ZZ & PC De Devel helaas terugkeren zonder punten.

De verdediging in de eerste periode van ZZ & PC De Devel was sterk, maar desondanks slaagde WZK erin om de 1-0 te maken. Een strafworp werd gegeven dankzij een overtreding van Erik van der Pauw, waardoor de stand op 2-0 kwam. Dankzij een mooi doelpunt van Alexander Doesburg werd de eerste periode positief beëindigd.

De Devel komt in de tweede periode niet aan scoren toe en uiteindelijk is het WZK die de 3-1 maakt. Ondanks de harde inzet van de heren kreeg ZZ & PC De Devel de wedstrijd niet naar hun hand en werd de tweede periode afgesloten met 3-1.

Tijdens de derde periode scoorde WZK de 4-1, vanwege een persoonlijke fout van de Devel. Arjan Silvis zorgde er daarna voor dat de Devel in het spel bleef met een afstandsschot wat de 4-2 veroorzaakte. Na een tweede strafworp werd de eindstand van de derde periode 6-2.

Tijdens de vierde periode was het voor de heren ‘alles of niets’. Coach Arjan Silvis moedigde de heren aan om er vol tegenaan te gaan. Dit nam Brian van der Jagt letterlijk en scoorde zijn eerste doelpunt van dit seizoen. Helaas was het ‘alles of niets-spelen’ een te groot risico met het gemis van meerdere teamgenoten en eindigde de wedstrijd in een 12-3 verlies.

Volgende week komt de ploeg niet in actie in verband met de carnaval viering. 13 februari zal ZZ & PC De Devel het opnemen tegen de Warande in een thuiswedstrijd. Om 20:35 uur zal de wedstrijd tegen de nummer 10 gespeeld worden met hopelijk een volledig team.

 

WZK – ZZ & PC De Devel  12-3

Periode standen:

2-1; 3-1; 6-2; 12-3;

Doelpuntenmakers:

Brian van der Jagt 1x

Alexander Doesburg 1x

Arjan Silvis 1x

Categorie: Polo nieuws