Na een gelijkspel vorige week in het smalle bad in de Lier moesten de dames dit weekend afreizen naar wederom een smal bad in Rozenburg voor de wedstrijd tegen SCOM/de Zeehond. De dames waren erop gebrand dit keer wel te winnen maar de omstandigheden waren niet ideaal. Zonder wissels, geen coach en zelfs een speelster in het water die eigenlijk nog ziek was.

In de eerste periode begon Suzanne voortvarend want door het aanvallen van de keeper wist zij alsnog de bal het doel in te werken, stand 0-1 voor de Devel. Vlak voor tijd wisten de Dames van Scom een man-meer te benutten en eindige de periode in 1-1.

In de tweede periode wist SCOM zelfs op voorsprong te komen.

Gabrielle liep tegen haar tweede uitsluiting aan en moest de wedstrijd zeer voorzichtig verder spelen omdat een derde uitsluiting zal betekenen dat ze helemaal niet meer mee mocht doen en er geen wissels op de kant zaten.

Vanaf de midvoor positie kon Brenda de 2-2 scoren waarmee de periode werd afgesloten.

De derde periode leverde maar 1 doelpunt op. Gelukkig wel voor de Devel waar Lindsey, wederom vanaf de midvoor, mooi wist te scoren. Stand 2-3.

Bij aanvang van de vierde periode stonden alle neuzen de goede kant. Winnen wilden de Dames en er werd dan ook zeer fanatiek en voor elkaar gespeeld. Brenda ging vanaf de middellijn op solo toer en wist met enige moeite de 2-4 te scoren.

De verdere periode werd er collectief goed verdedigd en kon Michelle na een mooie uitbraak, alleen voor de keeper zelf de 2-5 nog scoren. Tevens eindstand van de wedstrijd.

Scores:

Michelle Hamar de la Brethoniere

Suzanne Klaassen

Lindsey Hobé

Brenda van Doesburg (2x)