Afdrukken

Met een minimale bezetting maar gelukkig wel met coach, Terrence te Duits, verschenen de dames aan de start voor de 1e thuiswedstrijd na de wintersport tegen Z&PC Rotterdam. Met gemiddeld 1 training achter de rug, viel dit nog niet mee. 

Dat was dan ook terug te zien in de stand aan het eind van de 1e periode: 2-3 achter met doelpunten voor de Devel gemaakt door Brenda en Roxanne.

Direct na aanvang van de 2e periode scoorde Brenda de gelijkmaker en hadden de Devel dames meer grip op de tegenstander. 

De verdediging werkte goed en via Roxanne, Kelly en nogmaals Brenda kwamen de dames op een 5-3 voorsprong.

Begin 3e periode werd het toch weer spannend want kwam Rotterdam terug op 5-4. 

Kort daarna kregen de Devel dames een man-meer. Een schot op het doel hieruit ging er in eerste instantie net niet in maar Brenda had een handje klaar om de bal er toch nog in te wippen, stand 6-4.

Bij het ingaan van de 4e periode stonden een aantal dames op scherp met al 2 uitsluitingen. Een 3e uitsluiting zal betekenen dat ze niet meer mee mochten doen en met maar 1 wissel op de bank, de net van een blessure teruggekomen Gabrielle, moest dit voorkomen worden. Door deze periode "met het koppie" uit te spelen, is dit voorkomen en stond er uiteindelijk een eindstand van 6-4 op het scorebord.

Doelpunten:

Brenda van Doesburg 3x

Roxanne Neijman 2x

Kelly van der Meer 1x 

Categorie: Polo nieuws