Veel kinderen vinden zwemmen leuk, maar gaan niet zomaar naar het zwembad om hun baantjes te trekken. Als kinderen naar het zwembad gaan zijn vaak de glijbaan, de stroomversnelling of het materiaal in het water dé reden om naar het zwembad te gaan.

Toch is er meer te verzinnen om het kinderen naar hun zin te maken. Bij Aquakids wordt er een combinatie gemaakt met conditie en plezier!!! Elke week is er de mogelijkheid om aan aquakids deel te nemen maar geen les is hetzelfde! Aquakids is dus stoer, gezellig en je zwemt op je eigen tempo.

De onderdelen bij aquakids bestaan uit: materiaalles, balles, survival of een variatieles van synchroon-, muziek-, snorkel- of wedstrijd-elementen.

Om mee te kunnen doen aan aquakids moet je minimaal in bezit zijn van je B-diploma (al is het wel eenvoudiger voor je als je je C-diploma hebt)

Ben jij zo'n waterrat en wil je weten of aquakids iets voor jou is?
Je bent van harte welkom een aantal keren mee te doen, zonder direct verplichtingen te hebben. Neem contact op met de basisafdeling via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 078-6772855.

Je bent van harte welkom !!!