5235 159 598

GROTE CLUBACTIE 2014 VAN START!

 

De jaarlijkse Grote Clubactie is weer begonnen. Dit betekent dat er weer dat er loten kunnen worden gekocht voor onze vereniging. Een lot kost 3 euro, en van die 3 euro gaat 80% (2,40 euro dus) rechtstreeks naar de clubkas!

Bovendien maken lotenkopers kans op een hoofdprijs van 100.000 euro (!!!) en diverse andere mooie prijzen. Je steunt dus je club én je maakt kans om in de prijzen te vallen. Genoeg reden dus om mee te doen, zowel als koper als verkoper! De doelstelling van de verenging is om minimaal 625 loten te verkopen, en dus om 1500 euro binnen te halen voor de club. Het zou natuurlijk mooi zijn als we meer op kunnen halen.

De boekjes zijn/worden verspreid via de trainers. De 3 best verkopende leden krijgen een prijs (SportEmotion waardebon van 20, 15 of 10 euro), en bij verkoop van meer dan 20 loten win je een gratis kaartje voor Duinrell, Slagharen of Bobbejaanland!

De loten kunnen worden verkocht aan de deur via een intekenlijst, en mensen kunnen ook online loten kopen. Via de banner hier links, koop je online de loten en steun je dus onze vereniging!

De clubactie start op zaterdag 13 september! Uiterlijk zaterdag 15 november moeten alle boekjes ingeleverd worden bij je trainer of bij Erik van der Pauw(zie de brief voor het adres). Inleveren in het clubhuis kan ook, stop ze in het postvakje van de waterpolo, onder vermelding van je eigen naam!

Te late boekjes leveren geen geld op, denk daar dus aan!

 

Heel veel succes!

 

 

(Meer informatie over de grote clubactie kan je contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)