papier1

U zult wel denken, wat een rare kop boven een mededeling van de vereniging. Maar toch spreken we hier een waarheid als een koe. Immers, door de vrijwilligers die maandelijks voor de vereniging oud papier inzamelen wordt de verenigingskas jaarlijks met een slordige €3000 gespekt.

Helaas is de groep vrijwilligers de laatste tijd geslonken naar slechts 3 personen. En dat betekent dat deze mensen nu iedere maand aan de slag moeten.
Dat kan en mag toch, in een vereniging als ZZ & PC de Devel, niet het geval zijn?
Kom op, poloër, zwemmer of ouder, geef je op als papierloper en help deze mensen en onze mooie club!

Waar gaat het om?

Iedere derde donderdag van de maand gaat een groepje lopers, met hulp van een wagen van HVC, op pad in de wijk Nederhoven. Daar rijden ze de kliko’s met oud papier naar de wagen, waarna deze geleegd worden.
De werkzaamheden duren ongeveer 2 uurtjes.
Je krijgt een verplichte (korte) cursus en veiligheidsschoenen.

Als we de groep weer kunnen uitbreiden naar ongeveer 9 tot 12 mensen, dan hoef je maar 3 tot 4 keer per jaar een avondje op te offeren om de vereniging aan een (papier)bak vol geld te helpen. Zo simpel, snel en makkelijk kunnen we ze op een andere manier niet verdienen.

Dus ben je een zwemmer, poloër of ouder, ben je 18 of ouder en lukt het je om je eigen papierbak aan de weg te zetten? Meld je dan aan en sleep samen met de huidige lopers jaarlijks deze vette buit binnen.

Aanmelden kan bij Cor Jongeleen, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vul onderstaand je gegevens even in en stuur de aanmelding door aan bovenstaand adres.
Cor neemt dan zeker contact met je op en kan je nadere informatie geven.

Alvast hartelijk dank voor jullie medewerking! We rekenen op jullie

Het bestuur

JA, ik loop graag mee voor bakken met geld

Volledige naam:
Geboortedatum:
Mailadres:
Telefoonnummer:

papier2